اسباب بازی برای دختران 3 سال انتخابی است که نیاز به ظرافت بیشتری دارد. خلاقیت نیرویی است که احتیاج به محیط و ابزار مناسب برای شکفتن و بیدار شدن دارد.کودکان سه ساله به مرحله مهدکودک خود رسیده اند. در این مرحله، دختران 3 سال ممکن است به سمت اسباب بازی های پیچیده تری که با مهارت های در حال رشد آنها مطابقت دارد، جذب شوند.
وقتی دختر شما ۳ ساله میشود، تصاویر، صداها و اشیاء مختلف را می شناسد. در این سن کودک شروع به درک بدن، ذهن و احساسات خود می کند و با واکنش به کارها و گفتار دیگران با احساس شادی، غم، ترس یا عصبانیت، احساسات خود را رشد می دهد. همچنین زمانی میتوانید به فرزندتان آموزش بدهید که او بتواند مستقل عمل کند، مثلاً خودش به تنهایی غذا بخورد. بنابراین، اگر به دنبال یک هدیه ستودنی برای کودک ۳ ساله هستید، بد نیست به فکر هدایای آموزشی باشید که باعث شادی و هیجان کودک شما میشوند.
مقاله پیشنهادی:اسباب بازی برای افزایش و تقویت هوش هیجانی کودک
ژاک بوگدانوف، روانشناس، روانشناس کودک و موسس ChildBehaviorClinic.com می گوید: «در حدود سن 3 سالگی، کودکان به جای اینکه فقط در کنار یکدیگر بازی کنند، علاقه بیشتری به بازی با دیگران نشان می دهند یعنی علاقه بیشتر به همکاری در بازی هایشان دارند.در این زمان فرصت خوبی برای معرفی بازیهای آسانی است که همکاری با یک دیگر را نشان میدهد، مانند بازیهای رومیزی ساده یا بازیهای تطبیق و حافظه. در این بازه سنی تخیل کودکان نیز در حال رشد است، بنابراین آنها به اسباببازیهایی که بازیهای وانمودی و نمایشی مانند بازی غذا، آشپزخانه، عروسک و غیره علاقه بیشتری دارند.
البته که سطح انرژی بالا در این حوزه سنی را فراموش نکنید!دکتر بوگدانوف می گوید: «کودکان سه ساله به فعالیت بدنی و حرکت نیز نیاز زیادی دارند. به آنها چیزی بدهید که رکاب بزنند یا روی آن بپرند که رشد حرکتی درشت را تشویق میکند، مانند دوچرخه، تریک و اسکوتر.»
ستهای نقاشی اسباب بازی برای دختران 3 سال
ست نقاشی یکی اسباب بازی ها برای دختران 3 سال است که با به دست گرفتن آنها فرزند شما به کشف کردن ترغیب می شود و محرک او برای تجربه خط کشیدن و نقاشی کردن می باشد. استفاده از ست های نقاشی باعث پرورش قدرت تخیل کودک شما میشود.
لگو اسباب بازی برای دختران 3 سال
لگوها از سری جذابترین اسباب بازیهای فکری می باشند که علاوه بر جنبهی سرگرمی و بازی، دارای ابعاد آموزشی فواید بسیاری هستند.همچنین برای دختران 3 سال بازی های لگو باعث تقویت مهارت همکاری در کودک میشود.
عروسک سخنگو اسباب بازی برای دختران 3 سال
مهارتهای شنیداری و گفتاری یکی از اصلیترین مهارتهایی هستند که کودکان باید در سنین پایین بیاموزند. عروسک سخنگو یکی از بهترین اسباببازیهایی است که قطعا در این مسیر به کمک شما و فرزند عزیزتان میآید.همچنین عروسکهای سخنگو به بروز احساسات و همدلی کودک نیز تاثیر میگذارد.عروسک تدی، با صدای بسیار با کیفیت و جنس بدنه نرم، بدون شک برای کودکان تبدیل به یک دوست صمیمی می شود که با فشار دادن شکمش، ۳ آهنگ (لالایی) از “So close your eyes “، را می خواند
مقاله پیشنهادی:معرفی بازی هایی که باعث افزایش حافظه و دقت در کودکان میشود
آشپزخانه کوله ای اسباب بازی برای دختران 3 سال
خرید اسباب بازی لوازم آشپزخانه یکی از انتخابات جذاب برای خرید اسباب بازی برای دختران 3 سال است.آشپزخانه کوله ای از برند xiong cheng شامل ۲۶ تکه از جمله تابه، قابلمه، چاقو، چنگال، قاشق، سبزیجات، میوه و … میباشد.
گیتار آموزشی موزیکال اسباب بازی برای دختران 3 سال
خرید اسباب بازی لوازم موسیقی برای دختران 3 سال میتواند باعث آشنایی انها با انواع اصوات و سازها شود. گیتار آموزشی موزیکال برای سن 12 ماه و بالاتر است.این گیتاردارای چندین نوع عملکرد میباشد که با دکمه روی آن میتوانید در 3 حالت از آن استفاده کنید. سه حالت شامل اعداد، حیوانات و موزیک است.
کتابهای کودکانه اسباب بازی برای دختران 3 سال
کتاب خواندن برای کودک و نوزاد یا به تعبیر بهتر قصه خوانی برای کودکان زیر هفت سال، یکی از مهمترین کارهایی است که حتما والدین باید برای آن برنامهریزی کنند. کتابخوانی در رشد عقلی کودک تاثیر بسیار زیاد دارد.اگر به دنبال خرید یک اسباب بازی یا هدیه متفاوت برای دختران 3 سال دارید کتابهای کودکانه را در لیست خود قرار دهید.
پازل اسباب بازی برای دختران 3 سال
اهمیت بازی پازل برای کودکان در تأثیر عمیق و گستردهای است پازل در کودک باعث تقویت حافظه،جستجوگری،حل موضوعات،تشخیص دیداری ، یادگیری مفاهیم هندسی،افزایش تمرکز و تقویت تخیل میشود هچنین بازی ها یفکری مشابه به پازل باعث افزایش صبر در کودک نیز میشوند در نتیجه خرید پازل برای دختران س سال میتواند یک انتخاب متفاوت و در عین حال آموزنده باشد.
کلام آخر
بازی های فکری می تواند تاثیرات مثبت متعددی روی دختران 3 سال داشته باشد. این بازیها میتوانند حس کنجکاوی، خلاقیت و تواناییهای حل مسئله را تحریک کنند. آنها همچنین می توانند توانایی های شناختی خود مانند حافظه، توجه و تمرکز را بهبود بخشند. بازیهای فکری میتوانند باعث رشد مهارتهای مهمی مانند زبان و ارتباط، مهارتهای اجتماعی و عاطفی و مهارتهای حرکتی شوند. علاوه بر این، انجام بازیهای فکری با والدین، خواهر و برادر یا همسالان نیز میتواند تجربیات پیوند قوی را تقویت کند و به رفاه کلی کودک کمک کند.